TikTok-trendi juhlii vartaloita – nuoret naiset paljastavat nyt vatsansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni haluaa julkaista sosiaalisessa mediassa kuvia ja videoita, joissa näyttää mielestään mahdollisimman edustavalta. Eri ihmisille tämä tarkoittaa eri asioita, mutta usein kuvien poseerausasennot, ilmeet ja kuvakulmat ovat kuitenkin kaukana tavallisesta ja rennosta tilanteesta.

Nyt TikTok-sovelluksessa ihastuttaa trendi, jossa juhlitaan erikokoisia vartaloita. Nuoret naiset ovat kuvanneet itsestään tanssivideoita, joiden alussa heillä on yleensä vatsan peittävät paidat tai korkeavyötäröiset housut jalassa. Muutaman sekunnin kuluttua he kuitenkin nostavat paitaansa ja laskevat housujen vyötärökaistaletta paljastaakseen vatsansa.

Videoiden tarkoituksena on näyttää, että lähes jokaisella naisella on keskivartalossaan sen verran pehmoista, että vatsan saa liikkumaan ja vatsamakkaroista voi ottaa hyvän otteen. Jokainen vatsa on kuitenkin kaunis eikä naisten keskivartaloiden kuulu tai tarvitse olla täysin rasvattomia ja kiinteitä pyykkilautavatsoja.

@see.en.nuh

@xobrooklynne this is no doubt better than any other tik tok chain created

♬ Side to Captain Hook – sound.remixes

@caro.gurdian

Own it 🦋 #duet with @lizzykhang #fyp #foryoupage

♬ Side to Captain Hook – sound.remixes