Elizabeth Hurley biksukuvassa bestiksensä kanssa – kaunottaret kuin kaksi marjaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja malli Elizabeth Hurley esittelee faneilleen usein hänen nuorekasta vartaloaan bikinikuvien muodossa. Tällä kerralla tähti poseerasi yhdessä parhaan ystävänsä kanssa. Naisten ylle oli valikoitunut täysin sama asu, mikä oli ilmeisesti tahaton vahinko.

Elizabeth Hurley oli antanut ystävälleen lahjaksi turkoosit bikinit ja valkoisen ranta-asun. 55-vuotias Hurley kommentoi kuvaa toteamalla, että ystävälle suosikkiasun lahjoittamisessa piilee se vaara, että hän pukee asun samaan aikaan ylle. Bikinit istuvat kummallekin naiselle erittäin hyvin ja korostavat kaunottarien hoikkaa keskivartaloa.

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurley muistetaan erityisesti hänen roolistaan ensimmäisessä Austin Powers -elokuvassa. Viime vuosien aikana nainen on kuitenkin keskittynyt oman uimapukumallistonsa ja ranta-asujen suunnitteluun.