Tequila-hotellissa asutaan tynnyrissä ja juodaan sitä itseään

Lux Matkailu · Stara.fi

Erilaiset teemahotellit ovat yleistyneet viime vuosina nopeasti, ja nyt vuorossa on oma hotelli tequilan ystäville. Meksikossa sijaitsevassa Hotel de Barricas -hotellissa asukkaat majoittuvat suurissa tynnyreissä, joiden sisään on rakennettu hotellihuoneita. Samalla turistit saavat luonnollisesti nauttia teeman mukaisesti tequilaa suoraan sen alkulähteitä.

Hotel de Barricasin yhteydessä on toimiva tequilatehdas tuottaa peräti 15.000 litraa monien suosikkijuomaa päivässä. Turisteille lomakohde tarjoaa muun muassa ohjattuja maistiaisia, opastettuja kierroksia tehtaalla ja mahdollisuudet selvittää perinpohjin meksikolaisen suosikkijuoman taustat. Hotellin mukaan asiakas pääsee seuraamaan valmistusta koko matkan kasveista pullotukseen saakka.

Kuten asiaan kuuluu, sijaitsee tequila-hotelli Tequilan kaupungin ulkopuolella ja sen ympärillä avautuu valtava viljelmä agavekasveja, joista tequila valmistetaan. Tynnyrihuoneita hotellissa on kolmekymmentä, joista neljä on Silver King ja Extra Aged -sviittejä. Yksi yö hotellissa maksaa noin 180 dollaria ja sviitissä 200 dollaria.