Tom Cruisen käsittämätön stuntti – ajoi moottoripyörällä hyppyriltä rotkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin näyttelijöihin lukeutuva Tom Cruise tunnetaan paitsi fanaattisena skientologina myös siitä, että hän tekee itse elokuviensa hurjimmatkin stuntit. Nyt supertähti on kuitenkin tehnyt uransa hurjimman stuntin. Hänet nimittäin ikuistettiin ajamassa moottoripyörällä yhdistettyä siltaa ja hyppyriä, kunnes ajoi sen reunalta mooottoripyörineen syvään rotkoon. Vastaavaa tempausta eivät supertähdet ole aiemmin tehneet.

Mission Impossible 7 -elokuvaa kuvataan parhaillaan Norjassa, jossa Cruisen hurja stuntti myös toteutettiin. Paikan päältä kantautuneiden tietojen mukaan tempauksella oli satoja katsojia paikan päällä ja sitä kuvattiin samaan aikaan muun muassa kahdella helikopterilla. Christopher McQuarrien ohjaaman elokuvan on tällä tietoa tarkoitus saada ensi-iltansa 19. marraskuuta 2021. Cruisen lisäksi rooleissa nähdään muun muassa Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg ja Rebecca Ferguson.

View this post on Instagram

Action… #MI7 Day 1

A post shared by Christopher McQuarrie (@christophermcquarrie) on