Erikoinen käärmetanssi videolle – nähdäänkö tässä parittelu vai tappelu?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaksi miestä olivat kävelleet metsässä Mississippin Woodvillessä kun heitä vastaan oli tullut erikoinen näky. Kaverukset olivat nähneet puun juurella kaksi kalkkarokäärmettä, jotka olivat maassa toisiinsa kietoutuneita.

Moni olisi pelästynyt käärmeitä perin pohjin ja laittanut juoksuksi päästäkseen käärmeitä kauemmaksi, mutta miesten mielestä näky oli ollut niin erikoinen, että he olivat halunneet kuvata sen videolle. Käärmeet luikertelevat toistensa lähellä ja ympärillä sekä näyttävät välillä yrittävän purra toisiaan.

Kuvaajien mielestä kyseessä on ollut kaksi kalkkarokäärmettä, jotka ovat taistelleet paritteluaikana siitä kumpiko saa lisääntyä. Kommentoijat ovat kuitenkin olleet sitä mieltä, että erikoinen käärmetanssi on itseasiassa kalkkarokäärmeiden parittelu, joka voi kestää tuntikausien ajan.