Vuohi tunkeutui poliisiautoon – söi asiakirjoja ja puski poliisia

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen poliisi on joutunut tekemisiin ilkikurisen sarvipään kanssa. Hänen autoonsa nimittäin tunkeutui vuohi, joka ei juurikaan vaikuttanut välittävän laista.

Paikallisessa kodissa vieraillut Georgian Douglas Countyn apulaisseriffi koki melkoisen yllätyksen palattuaan virka-autoonsa. Sisälle oli päässyt vuohi, joka söi poliisin paperisia asiakirjoja. Poliisi vietti useita minuutteja yrittäen saada eläintä pois autostaan.

Selkeästi virkavaltaan vihamielisesti suhtautunut vuohi päätyi jopa puskemaan apulaisseriffiä kohti, mutta lopulta se suostui jättämään auton ja paperit rauhaan. Yllättävä kohtaaminen ikuistui viraalina sittemmin levinneeksi videoksi apulaisseriffin haalarikameran ansiosta. Poliisi ei loukkaantunut välikohtauksessa, mutta WSB-TV -uutissivuston mukaan hänen kerrotaan olleen tapauksesta hieman nolostunut.