Duudson-Jukan Chachi-vaimo ihanalla videolla vauvansa kanssa – tanssi tytär sylissään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailmaa valloittaneista Duudsoneista tunnetuksi tullut 40-vuotias Jukka Hildén ja hänen 24-vuotias vaimonsa Chachi Gonzales saivat perheenlisäystä kun heidän tyttärensä syntyi perheeseen viime vuonna 25. marraskuuta. Gonzales julkaisee usein tyttärestään suloisia kuvia ja videoita, joista uusimmalla hän tanssii vauva sylissään.

Chachi Gonzales on ihastuttanut Instagram-seuraajiaan suloisella videolla, jossa hän tanssii suloinen Sophia Rose sylissään. Gonzales esittelee hauskoja tanssiliikkeitä vauva sylissään ja kertoo kuvatekstissään, että hän jo odotteleekin kuumeisesti sitä, että tytär oppii itse tanssimaan ja he voivat tanssia yhdessä.

Chachi Gonzales pitää YouTubessa suosittua kanavaa, jota seuraa jo yli 1,6 miljoonaa ihmistä. Nainen on myös Yhdysvalloissa tunnettu tanssija, jonka I.aM.mE -tanssiryhmä valittiin voittajaksi vuonna 2012 America’s Best Dance Crew -kilpailussa. Gonzales on myös näytellyt ja esiintynyt uransa aikana musiikkivideoilla ja hyytävässä Light as a Feather -trillerissä.