Martina Aitolehti päivitti kuulumisiaan lomamatkalta: ”Tää lämpö tekee niin hyvää”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti päivitti kuulumisiaan sosiaalisessa mediassa ja yllätti seuraajansa kertomalla, että hän on poistunut Suomesta viikoksi. Nainen kertoi tietävänsä, että matkustamista ei tällä hetkellä suositella, mutta hän kuitenkin vakuutti noudattavansa palatessaan lääkärien neuvoja.

Tähti ei ole paljastanut minne hän on matkustanut. 38-vuotias Martina Aitolehti myös kertoi, että ei tule päivittämään sosiaalista mediaa lomallaan. Nainen ei kuitenkaan ole malttanut olla esittelemättä upeita palmupuita ja uima-altaita seuraajilleen. Tuoreimmalla videolla upealta näyttävä Martina sukeltaa altaassa musta uimapuku yllään.

– Tää lämpö tekee niin hyvää keholle ja mielelle, Aitolehti hehkuttaa kuvatekstissään.

Martina Aitolehti on aloittanut uuden arjen sinkkuna erottuaan ex-miehestään Stefan Thermanista. Aitolehti asettui kesällä uuteen kotiinsa ja on käsitellyt eroon liittyviä tunteita ja suurta elämänmuutosta kiitollisuuden kautta. Viime aikoina Aitolehti onkin keskittynyt työhönsä valmentajana, treenaamiseen ja yhteiseen aikaan kahden kauniin tyttärensä Victorian ja Isabellan kanssa.

View this post on Instagram

🌴 #allapalmupuun

A post shared by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on

View this post on Instagram

Tää lämpö tekee niin hyvää keholle ja mielelle ☀️ Tässä teen vähän hommia ja pian lähden treeneihin. Tänään luvassa vähän erilaista menoa – kuvaan stooriin pätkää. Jos sä haluat jotain uutta, tehokasta ja kivaa niin mun legendaarinen BODYWEIGHT TRAINING vielä tänään hurjassa alennuksessa. BODYWEIGHT TRAINING-valmennus on enemmän kuin vain verkkovalmennus, jossa karistetaan ylimääräisiä kiloja tai kiinteytetään kroppaa – se on terveempi ja liikunnallisempi elämäntapa, joka antaa enemmän, kuin osaat kuvitellakaan. Seuraat vain mun antamia ohjeita ja kaikki hyvä tulee kyllä perässä – valmennuksesta saamasi hyödyt ja energisempi olo motivoivat sinua jatkamaan aloittamallasi tiellä. Tämä legendaarinen valmennus nyt 24h ajan saatavilla hintaan 39€ ( norm. 59€ ) Anna mun nyt liikuttaa ja voimaannuttaa sinutkin paremman kunnon ja liikkuvuuden sekä kevyemmän olemuksen kautta oloon, jossa sinä voit kokonaisvaltaisesti hyvin. "Aloitin sun bodyweight training -ohjelman tammikuun ekalla viikolla. Noudatin sitä tarkasti sen 8 viikkoa ja nyt olen sen jälkeen soveltanut sitä. Olen nyt syönyt terveellisesti ja kuntoillut kohta 21 viikkoa. Painoa on pudonnut tähän mennessä huimat -16kg. Ja siitä haluankin kiittää sinua koska en usko että ilman sinua ja sinun ohjelmaasi olisin nyt tässä painossa. Olet erittäin inspiroiva ja positiivinen ihminen!" -Bodyweight training -onnistuja- LINKKI BIOSSA 👆🏽 #trainingwithmartina #bodyweighttrainingwithmartina

A post shared by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on

View this post on Instagram

now & forever 🤍

A post shared by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on