Martina Aitolehti päivitti kuulumisiaan lomamatkalta: ”Tää lämpö tekee niin hyvää”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti päivitti kuulumisiaan sosiaalisessa mediassa ja yllätti seuraajansa kertomalla, että hän on poistunut Suomesta viikoksi. Nainen kertoi tietävänsä, että matkustamista ei tällä hetkellä suositella, mutta hän kuitenkin vakuutti noudattavansa palatessaan lääkärien neuvoja.

Tähti ei ole paljastanut minne hän on matkustanut. 38-vuotias Martina Aitolehti myös kertoi, että ei tule päivittämään sosiaalista mediaa lomallaan. Nainen ei kuitenkaan ole malttanut olla esittelemättä upeita palmupuita ja uima-altaita seuraajilleen. Tuoreimmalla videolla upealta näyttävä Martina sukeltaa altaassa musta uimapuku yllään.

– Tää lämpö tekee niin hyvää keholle ja mielelle, Aitolehti hehkuttaa kuvatekstissään.

Martina Aitolehti on aloittanut uuden arjen sinkkuna erottuaan ex-miehestään Stefan Thermanista. Aitolehti asettui kesällä uuteen kotiinsa ja on käsitellyt eroon liittyviä tunteita ja suurta elämänmuutosta kiitollisuuden kautta. Viime aikoina Aitolehti onkin keskittynyt työhönsä valmentajana, treenaamiseen ja yhteiseen aikaan kahden kauniin tyttärensä Victorian ja Isabellan kanssa.

https://www.instagram.com/p/CE4qfrgnC-_/

https://www.instagram.com/p/CE6BYKMnPjV/

https://www.instagram.com/p/CE6yQKEH8TF/