Meikkauksella uskomaton voima – Doutzen Kroes kuvattiin ennen ja jälkeen meikkauksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosittu YouTube-tähti Nikkie de Jager, joka toimii kanavallaan nimellä NikkieTutorials, tuli tammikuun alussa ulos kaapista. Hän kertoi liki 13 miljoonalle seuraajalleen videollaan, että hän on transsukupuolinen. Myöhemmin kävi ilmi, että tähteä kiristettiin kertomaan tämä henkilökohtainen asia julkisesti.

Nikkien oma NikkieTutorials-kanava on suosittu muun muassa sen Power of Makeup -nimisestä videosarjasta. Nyt meikkaajan vieraana kävi huippumalli Doutzen Kroes, jonka kasvojen avulla Nikkie esitteli millaiseen muutokseen meikkaamisella pystytään.

Videolla nähdään miten Nikkie meikkaa vain puolet huippumallin kasvoista ja jättää toisen puolen kokonaan ilman ehostusta. Doutzen Kroes on upea meikattuna, mutta video osoittaa upeasti myös sen, että nainen on täysin yhtä kaunis myös ilmankin meikkiä.