Somekaunottaren rehelliset selfiet huvittavat – valtava ero ennen ja jälkeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollantilainen Rianne Meijer on onnistunut saamaan itselleen yli 1,2 miljoonaa seuraajaa sosiaalisessa mediassa hauskoilla ja realistisilla julkaisuillaan. Upea neitokainen julkaisee itsestään usein kuvia, joissa hän poseeraa ja asettaa kuvan viereen sellaisen otoksen, jossa hän ottaa rennosti. Yleensä kuvien välillä on suuri ero.

Viimeksi Amsterdamissa asuva Rianne Meijer ihastutti upealla kuvaparilla, joista toisessa hän jännitti vatsalihaksiaan ja toisessa oli täysin rentona. Nyt nainen on alkanut julkaisemaan hauskoja kasvokuvia, joissa nähdään miten nainen poseeraa ja millainen ilme hänellä on silloin kun hän vasta asettelee kameraa.

Moni haluaa julkaista sosiaalisessa mediassa vain kuvia, joissa näyttää kaikista parhaimmalta omasta mielestään. Juuri tästä syystä Rianne Meijerin otokset ovat olleet niin suosittuja, koska totuudenmukaisten kuvien ansiosta hän on päästänyt seuraajat lähemmäs omaa aitoa itseään kuin moni muu somekaunotar.

View this post on Instagram

Instagram vs reality with the boyfriend be like

A post shared by RIANNE MEIJER 🐶 (@rianne.meijer) on