Hengenvaarallinen rajuilma iski Temptation Islandille – massiiviset tuhot videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu realitysarja Temptation Island Suomi alkaa pian jälleen televisiossa, kun kuumat sinkut yrittävät saada vieteltyä seurustelevien parien miehiä ja naisia. Tällä kertaa tuotantokausi kuvattiin koronakriisin johdosta Thaimaan Hua Hinin sijaan Suomessa, ja säät olivat sen mukaiset. Nyt tuotanto on paljastanut karun videon, joka kuvattiin saarella viikkoa ennen asukkaiden saapumista.

Videolla nähdään miten uskomattoman harvinaisen voimakas rajuilma iskee saarelle kello 18.28 valtavalla voimalla kaataen suuren määrän puita ja peittäen lähes kaiken näkyvyyden. Mikäli saarella olisi tuolloin ollut asukkaita, olisivat he olleet hengenvaarassa puiden kaatuessa kuin hammastikut. Kyseessä oli mahdollisesti syöksyvirtaus, jollaiset ovat Suomessa harvinaisia.

Tuotannon mukaan rajuilmassa kaatui peräti 111 puuta 11 minuutissa. Tuhojen raivaamiseen tarvittiin 15 metsuria, jotka joutuivat työskentelemään kuvauksiin saakka ympäri vuorokauden, jotta saari saatiin siivottua kaatuneista puunrungoista. Televisiosarjassa nähdään iskikö myrsky myös kuvausten jo alkaessa. Ainakaan Thaimaan kaltaisia hellekelejä ja kuumia öitä ei taidettu viime kesänä nähdä.