Tampere Drift Battle järjestetään lauantaina: ”Mukana Suomen parhaimmistoa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pysäköintialueella ajetaan lauantaina 12. syyskuuta kello 12.00 – 18.00 kansallinen drifting-kilpailu Tampere Drift Battle. Tapahtuman järjestää Tampereen Urheiluautoilijat ry. Kilpailuun on tulossa mukaan Suomen parhaimmistoa, ja kolme vuotta sitten samalla alueella ajettiin lajin SM-kilpailu.

Drifting on näyttävä ja vauhdikas laji, jossa on tarkoituksena löytää kuljettaja, joka hallitsee parhaiten ajoneuvonsa käsittelyn. Laji on parhaimmillaan pariajossa, jossa kaksi autoa kiitää rinta rinnan rajussa sivuluisussa. Laji on sen vauhdikkuuden ja näyttävyyden ansiosta erittäin yleisöystävällinen.

Lauantain tapahtumassa katsomot on korona-pandemiasta johtuen katsomot jaettu toisistaan erillisiin ryhmiin, jotta mahdolliset korona-altistumiset voidaan jäljittää. Lippuja myyvä Ticketmaster kysyy ostajilta puhelinnumerot, jotta lipunmyyjä saa henkilöistä tiedon järjestelmäänsä mahdollista jäljitystä varten. Tästä johtuen lippuja ei myydä lainkaan portilla kilpailupäivänä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.