Alec ja Hilaria Baldwin esittelivät poikansa – annetulla nimellä ihana merkitys

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fitness-ammattilainen Hilaria Baldwin ja näyttelijä Alec Baldwin ilmoittivat keväällä, että he odottavat perheeseensä nyt viidettä lasta. Tiistaina 8. syyskuuta heille syntyi poika. Hilaria Baldwin ilmoitti ilouutisen heti omalla Instagram-kanavallaan ja nyt pariskunta on myös paljastanut poikansa nimen.

Hilaria julkaisi tuoreesta tulokkaasta suloisen kuvan, jossa hän ilmoitti pojalle annetun nimen olevan Eduardo Pau Lucas Baldwin. 36-vuotiaan Hilarian mukaan nimi tarkoittaa varakasta rauhan ja valon vartijaa. Vanhemmat aikovat käyttää pojastaan lyhyempää lempinimeä Edu.

Pariskunta on ollut tästä viidennestä raskaudesta erityisen innoissaan koska ennen raskauden onnistumista 36-vuotias Hilaria sai kaksi keskenmenoa. Heillä on ennestään yhdessä myös kaksivuotias Romeo, neljävuotias Leonardo, viisivuotias Rafael ja seitsemänvuotias Carmen. 62-vuotiaalla Alec Baldwinilla on myös 24-vuotias Ireland-tytär hänen edellisestä liitostaan Kim Basingerin kanssa.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on