Kirja paljastaa: Matti Nykänen halusi levyttää Kimi Räikkösen kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Urheilijalegenda Matti Nykäsestä ilmestynyt Elämä on laiffii -teos kertoo mäkikotkan värikkään taipaleen käänteistä. Kirjassa paljastetaan, että myös musiikin saralla menestynyt Matti Nykänen olisi halunnut tehdä yhteiskappaleen formulakuski Kimi Räikkösen kanssa.

Matti Nykänen ja Kimi Räikkönen kävivät yhdessä laulamassa karaokea. He soittivat aikoinaan myös Matti Nykäsen kappaleita tehneelle Jussi Niemelle vaatien, että mies kirjottaisi heille yhteisen biisin. He halusivat, että kappaleen nimi olisi ollut Voitosta voittoon.

Idea yhteisbiisistä oli syntynyt molempien sankareiden ollessa humalassa. Kappale valmistui vuonna 2007, mutta sitä ei koskaan levytetty. Kimi Räikkönen rauhoittui sittemmin perheensä pariin, eikä ollut enää sen jälkeen halukas projektiin. Elämä on laiffii -kirja on Otava-yhtiön kustantama.