Nicolas Cagen tähdittämä Joe Exotic -sarja etenee – Amazon osti oikeudet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Nicolas Cagen paljastettiin aikaisemmin tänä vuonna näyttelevän kohuttua eläintenhoitaja Joe Exoticia tulevassa televisiosarjassa. Nyt projekti on edennyt.

Amazon Studios on Deadline-sivuston mukaan liittynyt tulevan sarjan tuottajiin CBS Television Studiosin ja imagine Televisionin rinnalle. Sen myötä sarja tullaan näkemään Amazon Prime Video -suoratoistopalvelussa. Sarjaa käsikirjoittavan Netflixin American Vandal -sarjasta tunnetut Dan Lagana ja Paul Young.

Sarja perustuu Texas Monthly -lehden artikkeliin Joe Exotic: A Dark Journey of the World of a Man Gone Wild. Käsikirjoitetussa draamasarjassa tullaan perehtymään muun muassa Joe Shreibvogeli -nimellä ennen tunnetun Joe Exoticin menneisyyteen. Parhaillaan vankeustuomiota istuvasta elämää suuremmasta eksentrisestä hahmosta tuli maailmanluokan tähti keväällä Netflixissä julkaistun Tiger King: Villi ja vaarallinen tiikeribisnes -dokumenttisarjan myötä.