Pasha Pozdnyakova pelikentällä – katsojien huomio kiinnittyi leuan alle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parikymppinen Pasha Pozdnyakova on työskennellyt ahkerasti kesätöissä, mutta ilmoittaa nyt Instagramissa antavansa enemmän aikaa faneilleen. Naisella on totisesti iso urakka edessä sosiaalisen median kanssa, sillä hänellä on jo yli 998.000 seuraajaa ja määrä kasvaa nopeasti. Nyt kurvitar on suunnannut pois Savonlinnan seudulta.

Nyt Pasha on poseerannut jossain päin Suomea pelikentällä, jossa hän oli poseeraamassa koripallo kädessään. Mikäli paikalla oli muita katsojia kuin kuvaaja, on heidän huomionsa mitä todennäköisimmin kiinnittynyt kurvittaren leuan alle.

Savonlinnasta lähtöisin oleva Pasha Pozdnyakova on saavuttanut suosiota muhkeilla kurveillaan. Nainen on aloittanut kuviensa avulla myös bisneksen, joka on tarkoitettu ainoastaan faneille. Hän myy kuvia ja videoita kuukausimaksulla. Tällä hetkellä naisella on 59 seuraajaa Patreon-palvelussa. Pasha ei julkaise seksuaalista sisältöä, ainoastaan poseerauksia asiakkaiden toiveiden mukaan.