TikTok-tähti Charli D’Amelio paljasti salatun ongelmansa

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Charli D’Amelio on suosittu sometähti ja tanssija, joka on noussut tunnetuksi juuri TikTok-sovellukseen tekemistä lyhyistä tanssivideoistaan, joita seuraa kymmenet miljoonat katselijat. D’Ameliosta tuli TikTokin supertähti saavuttaessaan yli 35 miljoonaa seuraajaa alle puolessa vuodessa. Nyt teini-ikäinen tyttö on paljastanut seuraajilleen, että hänellä on syömishäiriö.

Charli D’Amelio päätti nyt avautua ensimmäistä kertaa seuraajilleen siitä, että hän kamppailee syömishäiriön kanssa. 16-vuotiaan mukaan asiaa on ollut hyvin vaikeaa myöntää edes lähimmille ystäville, minkä vuoksi hän ei ole aiemmin halunnut ottaa asiaa esille fanienkaan keskuudessa.

Charli D’Amelio tietää omasta kokemuksestaan, että syömishäiriö on asia, jonka kanssa moni nuori kamppailee yksin suljettujen ovien takana. D’Amelio haluaa syömishäiriöiden kanssa taistelevien faniensa tietävän, että he eivät ole yksin. ”Tiedän, että jotkut päivät ovat huonompia kuin toiset. Toivon kuitenkin, että hankitte sellaista apua kuin tarvitsette”, D’Amelio kehottaa Instagram-tarinassaan.