Jared Leto paljasti – ei aluksi tiennyt pandemian iskeneen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronavirukseen liittyviltä uutisilta on ollut maaliskuun jälkeen mahdotonta välttyä. Vielä alkuvuodesta toisin kävi kuitenkin näyttelijä Jared Letolle, joka oli koronakriisin alkaessa viettämässä lähes kahden viikon ajan kestänyttä retriittiä.

Leto kertoo viettäneensä tuolloin 12 vuorokautta meditoimalla aavikolla. Hänellä ei ollut hajuakaan koronavirusepidemian muuttumisesta kansainväliseksi pandemiaksi ennen kotiin paluutaan.

– Olimme täysin eristyksissä. Ei puhelinta, ei viestintää jne. Meillä ei ollut hajuakaan mitä laitoksen ulkopuolella tapahtui. Palasin eilen erittäin erilaiseen maailmaan. Sellaiseen joka on muuttunut ikuisiksi ajoiksi, Leto kirjotti.

– Saan viestejä ystäviltä ja sukulaisilta ympäri maailmaa ja opin mitä täällä parhaillaan tapahtuu. Toivottavasti olette kaikki kunnossa. Lähetän kaikille positiivista energiaa, tähti jatkoi.

Leto ei suinkaan ollut ainoa, joka ei saanut tietoa maailmaan iskeneestä pandemiasta viikkokausiin. Sittemmin on nimittäin tullut ilmi monia muitakin tapauksia, joissa ihmiset olivat uutispalvelujen ja sosiaalisen median tavoittamattomissa.

https://www.instagram.com/p/B90q7dpAnHW/?utm_source=ig_embed