Kimi Räikkönen perheineen luksuslomalla – silmiähivelevä somekuva

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Formula 1 -tähti Kimi Räikkönen ja hänen vaimonsa Minttu Räikkönen sekä perheen lapset ovat parhaillaan viettämässä luksuslomaa Italiassa. Molemmat vanhemmat julkaisivat upeita kuvia viiden tähden hotellista, joka sijaitsee Firenzen lähistöllä Fiesolen kaupungissa. Noin puoli kilometriä keskustasta kukkulan rinteellä sijaitsee Belmond Villa San Michele -hotelli, jossa Räikkösen perhe poseeraa.

https://www.instagram.com/p/CFC0_zVBwHK/

– La famiglia. Like father like son. Thanks for the effort Ace, Kimi Räikkönen kirjoittaa perhekuvan yhteydessä.

Yö luksushotellissa maksaa tällä hetkellä edullisimmillaan noin 2 500 euroa yhdeltä yöltä, kun majoittumassa on kaksi aikuista ja kaksi lasta. Normaalissa sviitissä nelihenkisen perheen yöpyminen sen sijaan maksaa 3 700 euroa sisältäen aamiaisen. Arkkienkeli Mikaelin mukaan nimetty hotelli rakennettiin 1400-luvulla alunperin luostariksi, mutta sitä remontoitiin ja laajennettiin 1600-luvulla. Toisessa maailmansodassa alue vaurioitui pahasti, ja sen jälkeen kartanosta tehtiin yksityisasunto. Vuonna 2014 siitä tehtiin hotelli.

https://www.instagram.com/p/CE_WP_Qn8_h/