Kitupiikki haluaa kaiken ilmaiseksi – näin se käytännössä onnistuu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Huntingtonissa asuva Roy Haynes on yksi äärimmäisyyksiin säästeliäisyydessään menevistä henkilöistä. Hän esiintyy TLC-televisiokanavan suositussa Extreme Cheapskate -sarjassa. Mies vinkkaa, että kenenkään on turha maksaa asioista, jotka voi saada myös ilmaiseksi.

Mies on jäädyttänyt perheen luottokortin – kirjaimellisesti. Hän ei halua vaimonsa käyttävän korttia turhaan, joten sitä säilytetään pakastimessa. Hän käyttää talouspaperitarkit, teepussit, kahvinporot ja jopa hammaslangan kerta toisensa jälkeen uudestaan. Eniten mies rakastaa ilmaisia näytteitä.

Hän saattaa viedä vaimonsa jäätelölle siten, että haluaa maistaa kaikkia mahdollisia makuja. Lopulta mies on saanut jäätelöannoksensa ilmaiseksi maistiaisten avulla, joita hän otti yhteensä 14 kappaletta. On varmaan turha kertoa, että mies ei ole kovin mielissään treffi-illoista vaimonsa kanssa. Ne tulevat kalliiksi. Onneksi hän tietää paikat ja keinot saada asioita ilmaiseksi.