Rintavako kuin tarjottimella – Kylie Jennerin somekuva varastaa huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perhe yllätti juuri miljoonat faninsa ympäri maailmaa ilmoittamalla, että he lopettavat realitysarjansa kuvaamisen. Perheen nuorimman tyttären Kylie Jennerin seuraajat ovat lähinnä sosiaalisessa mediassa eikä nainen edes esiinny perheen televisiosarjassa niin usein kuin vanhemmat sisaruksensa, minkä vuoksi tähteä seuraavat nuoret eivät välttämättä pidä ilmoitusta niin suurena asiana.

Kylie Jenner on jatkanut elämäänsä normaaliin tapaan ja julkaissut Instagramissa näyttäviä selfie-kuvia. Tuoreissa kuvissa 23-vuotias tähti poseeraa näyttävässä asussa metallinhohtoinen toppi ja matalavyötäröiset farkut yllään. Asu paljastaa tähden timmin vatsan ja tuo myös rinnat kuin tarjottimelle.

Viime aikoina Kylie Jenner on viettänyt paljon aikaansa entisen poikaystävänsä Travis Scottin ja heidän yhteisen kaksivuotiaan tyttärensä Stormin kanssa. Koronaviruspandemian alettua entinen pariskunta päätti myös eristäytyä perheenä, minkä seurauksena huhut pariskunnan yhteen palaamisesta alkoivat saada tuulta alleen. Vielä toistaiseksi he ovat kuitenkin edelleen vain ystäviä.

View this post on Instagram

you call?

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on