Räppäri Travis Scott sai oman McDonald’s-aterian

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri ja Kylie Jennerin lapsen isä Travis Scott on aloittanut yhteistyön jokseenkin yllättävän tahon kanssa. Hän on saanut ikioman hampurilaisaterian, joka on myynnissä Yhdysvaltojen McDonald’s-ravintoloissa.

McDonald’sin Cactus Jack -ateria on syntynyt yhteistyössä Travis Scottin kanssa. Kuuden dollarin hintainen ateria pitää sisällään Quarter Pounder -hampurilaisen juustolla ja pekonilla, ranskalaiset BBQ-dipillä ja Sprite-juoman. Aterian nimi viittaa Travis Scottin lempinimeen, joka on myös hänen levymerkkinsä nimi.

Kyseessä on Newsweek-lehden mukan ensimmäienn kerta 30 vuoteen, kun McDonald’s on tehnyt vastaavanlaista yhteistyötä supertähtien kanssa. Viimeksi kenenkään kuuluisuuden nimi löytyi McDonald’sin menun tuotteesta vuonna 1992 yhtiöb lanseerattua McJordan Special -aterian yhteistyössä koripallotähti Michael Jordanin kanssa. Travis Scottille yhteistyö isojen brändien kanssa on sen sijaan tuttua, sillä esimerkiksi huhtikuussa hän esiintyi Epic Gamesin huippusuositussa Fortnite-pelissä.