Draamaa Big Brotherissa: Sini poistui yllättäen talosta – mies hakee avioeroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin, että Suomen Big Brother -ohjelmaan osallistuva BB-Sini on naimisissa. Eilen selvisi, että hänen aviomiehensä oli hakenut avioeroa naisen ollessa talon asukkaana. Porilainen kilpailija ei mitä ilmeisimmin ollut lainkaan tietoinen ulkomaailman tapahtumista. Aviomies oli pannut avioeron vireille perjantaina 11. syyskuuta

Eilen tieto avioerohakemuksesta levisi Seiskan kautta, ja tieto tavoitti luonnollisesti myös Big Brotherin tuotantotiimin. Eilisen aikana myös ohjelman katsojat saivat kokea hieman draamaa, kun Sini poistui yllättäen talosta. Tuotanto kertoi poistumisesta asukkaille kirjeellä.

BB-Sini ehti lähentyä Big Brother -talossa toisen asukkaan, Artun kanssa. Vaikka parilla ei ollut romanttisia tunteita toisiaan kohtaan, olivat he silti viettäneet aikaansa saman peiton alla. Sini on Porissa asuva 32-vuotias asianajaja ja varatuomari, joka kertoo olevansa työnarkomaani. Väkivaltarikollisten ja uhrien parissa usein työskentelevä Sini johtaa samalla asianajotoimistoa. Sini harrastaa maanpuolustusta ja on sotilasarvoltaan reservin luutnantti. Hänellä on lisäksi diagnosoitu ADHD.