Näin Doja Cat valmistautui VMA-esitykseen – julkaisi videon kulissien takaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huimassa nosteessa oleva artisti Doja Cat on tunnettu etenkin hänen viraalihiteiksi nousseista kappaleistaan kuten Boss Bitch ja Say So. Nainen esiintyi tänä vuonna ensimmäistä kertaa 2020 MTV Video Music Awards -gaalassa ja julkaisi nyt videomateriaalia kulissien takaa.

Doja Cat esitti gaalassa kappaleet Say So ja Like That, joista kummatkin ovat levinneet nopeasti kansainvälisiksi hiteiksi etenkin TikTok-sovelluksen kautta. Videolla nähdään miten naisen näyttävää kokovartalopukua tehtiin ja miten koko tanssiryhmä harjoitteli tärkeää esitystä varten.

Seksikkään kokovartalopuvun esityksen keskipisteenä olivat Doja Catin vakuuttavat tanssitaidot ja kirkkaanvihreät hiustenpidennykset. Doja Cat vastaanotti ensimmäisen VMA-palkintonsa kun hänet palkittiin tänä vuonna parhaana uutena artistina, ja videolla nähdään myös miten nainen palkinnon saamiseen reagoi.