Naiset paljastivat mitkä heräteostokset kaduttivat eniten – näitä ostoksia kannattaa varoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Palkkapussin suuruus vaikuttaa luonnollisestikin siihen millaisia kuukausittaisia menoja ja hankintoja ihmisillä on. Aiemmin tutkimukset ovat todistaneet, että esimerkiksi ravintolassa pienituloiset jättävät kuitenkin yhtä paljon tarjoilijoille juomarahaa kuin suurituloisetkin.

Nyt Glamour Magazine -kanava julkaisi YouTube-videon, jossa kuullaan millaisia hankintoja erituloiset naiset ovat tehneet. Etenkin hetken mielijohteesta tehtyjen heräteostosten hankkiminen on voinut myöhemmin kaduttaa mikäli rahalle olisi ollut parempaakin käyttöä.

Videolla näyttelijät lukevat ääneen vastaukset, joita erituloiset naiset ovat anonyymisti antaneet tehtyyn kyselyyn. Palkan suuruudesta riippumatta kaikilla naisilla tuntuu olevan hankintoja, joita he katuvat vaikka ne eivät olisi heidän kuukausittaista budjettiaan kaataneetkaan. Eniten naiset katuivat ostamiaan vaatteita, liian kalliin asunnon vuokraamista ja uuden auton ostamista käytetyn sijaan.