South Park julkaisee erikoisjakson koronapandemiasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räävittömässä ja jo 23 tuotantkokauden ajan jatkuneessa South Park-animaatiosarjassa ei kaihdeta ajankohtaistenkaan aiheiden käsittelyä. Koska sarja on parhaillaan tauolla, ei keväästä saakka käynnissä ollutta koronapandemiaa ole kuitenkaan ehditty South Parkissa ruotia. Nyt asiaan on tulossa muutos.

Yhdysvaltalainen Comedy Central -kanava on paljastanut esittävänsä South Parkin tunnin pituisen The Pandemic Special -erikoisjakson. Jaksossa seurataan, kuinka covid-19 -tauti ja muut vuoden 2020 tapahtumat ovat vaikuttaneet South Parkin asukkaiden elämään. Kylän lasten palatessa kouluun he huomaavat nopeasti, etteivät opettajat, luokkahuone tai edes Eric Cartman ole entisellään.

Esimakua The Pandemic Specia -erikoisjaksosta saadaan tuoreessa trailerissa. Jakso esitetään Yhdysvalloissa jo 30. syyskuuta, mutta toistaiseksi tiedossa ei ole koska se nähdään Suomessa. Suomen televisiossa sarjaa esitetään nykyään Paramount Network -kanavalla.