Anna Kournikova puki tyttövauvalleen söpön tennisasun: ”Wimbledon, täältä tullaan!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinotähti Enrique Iglesiaksella ja tennistähti Anna Kournikovalla on kolme lasta. Tähtipariskunta sai kaksi vuotta sitten kaksoset Lucyn ja Nicholasin, joiden lisäksi perhe kasvoi Masha-vauvalla tämän vuoden tammikuussa.

Nyt 39-vuotias Anna Kournikova puki pienelle tyttärelleen suloisen tennisasun, johon kuului valkoinen pieni toppi, jossa oli kaulukset, sekä pikkuruinen pitsihelmainen hame. Asu muistutti tennistähden peliasua, mikä saikin Kournikovan jo povaamaan tyttärelleen tulevaisuutta samalla alalla kuin hän on. 

– Wimbledon, täältä tullaan, Kournikova kirjoitti suloiseen Instagram-kuvaansa.

Enrique Iglesias ja Anna Kournikova viettävät tällä hetkellä rauhallista perhe-elämää kolmen pienen lapsensa ja koiriensa kanssa. Aiemmin 44-vuotias latinotähti oli huolissaan siitä miten kaksoset tulevat suhtautumaan uuteen vauvaan. Perheellä näyttää kuitenkin menevän erinomaisesti. Mies on kuitenkin aiemmin kommentoinut, että kolmen lapsen ja kahden suuren koiran vuoksi heidän talossaan vallitsee toisinaan melkoinen kaaos.