Carrie Underwood esitteli rautaista kuntoaan – moni ei pysyisi perässä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen kantrilaulaja Carrie Underwood tuli suurelle kansainväliselle yleisölle aikoinaan tutuksi American Idol -kilpailun voittajana ohjelman neljännellä tuotantokaudella. Nainen tekee edelleen menestyksekästä uraa laulajana, minkä lisäksi hän on myös kirjoittanut hyvinvointikirjan.

Nyt Carrie Underwood on esitellyt käsivoimiaan ja ylävartalonsa lihaksia osallistumalla leikkimieliseen punnerrushaasteeseen, joka levisi kesän aikana TikTok-sovelluksessa. Aiemmin nainen yritti sinnitellä vain 800 kilokalorilla päivässä ja keskittyi pitämään dieettinsä mahdollisimman vähäenergisenä, mutta nykyään nainen keskittyy ravitsevaan ruokavalioo ja treenaamiseen, mikä käykin hyvin ilmi tähden nykyisestä kunnosta.

37-vuotias Carrie Underwood julkaisi hetki sitten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kertovan kirjan, joka kantaa nimeä Find Your Path. Nainen itse on kertonut joutuneensa etsimään omaa tietään löytääkseen hänelle sopivan kultaisen keskitien ruokavalion ja liikunnan suhteen. Nyt tähti näyttää viimein löytäneen sen, minkä vuoksi hän haluaakin neuvoa myös muita elämään terveellisemmin.