Kim Kardashian myy muotoilevia alusasuja raskaana oleville – Jameela Jamil kritisoi jyrkästi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian ilmoitti lauantaina, että hänen Skims-alusvaatemerkkinsä tulee lanseeraamaan odotetun muotoilevan alusvaatemalliston, joka on suunnattu raskaana oleville naisille. Uudet tuotteet aiheuttivat melkoista kuhinaa sosiaalisessa mediassa ja muun muassa televisiojuontaja ja malli Jameela Jamil kritisoi vauvaa odottaville naisille myytäviä muotoilevia alusasuja.

Jameela Jamil toivoisi kehorauhaa naisille, jotka odottavat lasta. Jamilin mielestä ei ole oikein syöttää raskaana oleville naisille sellaista ajatusta, että heidän kehonsa olisi jotenkin vääränlainen ja sitä tulisi muokata tiukkojen alusasujen avulla. Hän haluaisi, että naiset saisivat keskittyä siihen mitä heidän sisällään tapahtuu sen sijaan, että heidän tulisi murehtia ulkoista olemustaan.

Jameela Jamil on vahvasti sitä mieltä, että raskaana olevan naisen ei missään nimessä tule korjailla tai peitellä muotojaan raskaana. Jamilin mukaan raskaana tulisi saada olla niin mukavasti kuin mahdollista ilman, että mikään asu vaikeuttaa vessassa käymistä. Moni nainen tuntuu olevan tähden kanssa samaa mieltä, mutta osa myös puolustaa Kardashiania muistuttamalla, että muotoilevia alusasuja raskaana oleville on ollut jo aiemmin tarjolla eikä nainen ole keksinyt tätä trendiä.

https://www.instagram.com/p/CFFgAIPjrk7/

https://www.instagram.com/p/CFCtrEQAyuK/

https://www.instagram.com/p/CFFpbmKH8MK/