Kim Kardashian myy muotoilevia alusasuja raskaana oleville – Jameela Jamil kritisoi jyrkästi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian ilmoitti lauantaina, että hänen Skims-alusvaatemerkkinsä tulee lanseeraamaan odotetun muotoilevan alusvaatemalliston, joka on suunnattu raskaana oleville naisille. Uudet tuotteet aiheuttivat melkoista kuhinaa sosiaalisessa mediassa ja muun muassa televisiojuontaja ja malli Jameela Jamil kritisoi vauvaa odottaville naisille myytäviä muotoilevia alusasuja.

Jameela Jamil toivoisi kehorauhaa naisille, jotka odottavat lasta. Jamilin mielestä ei ole oikein syöttää raskaana oleville naisille sellaista ajatusta, että heidän kehonsa olisi jotenkin vääränlainen ja sitä tulisi muokata tiukkojen alusasujen avulla. Hän haluaisi, että naiset saisivat keskittyä siihen mitä heidän sisällään tapahtuu sen sijaan, että heidän tulisi murehtia ulkoista olemustaan.

Jameela Jamil on vahvasti sitä mieltä, että raskaana olevan naisen ei missään nimessä tule korjailla tai peitellä muotojaan raskaana. Jamilin mukaan raskaana tulisi saada olla niin mukavasti kuin mahdollista ilman, että mikään asu vaikeuttaa vessassa käymistä. Moni nainen tuntuu olevan tähden kanssa samaa mieltä, mutta osa myös puolustaa Kardashiania muistuttamalla, että muotoilevia alusasuja raskaana oleville on ollut jo aiemmin tarjolla eikä nainen ole keksinyt tätä trendiä.

View this post on Instagram

Lot of talk on the internet today about pregnancy shapewear. And each to their own. But from the discourse online I will say: I wish we could just Normalize just focusing on the inside of a pregnant body, not the outside. You don’t need your shape corrected or hidden. You don’t need an even more awkward obstacle between you and a piss. You just need to try and ride with this miracle and do your best to be as happy/comfortable as is possible within your circumstances. Pregnancy is hard enough, with enough worries already. And if you feel self conscious, you are not the problem, who can blame any of us for feeling bad, our society has failed us immensely, and we as a collective need to put more energy into pushing back against this so we can just let a bitch live! If I ever have a baby I’m welcoming the stretch marks, the new curves and I’m sure as shit not gonna rush to try and snap back, I’m just gonna let my body heal from the Massive event that has occurred inside my body. And look if you’re just doing it for support then great! but for the many I saw saying they need it to look less fat during pregnancy… you look fucking GREAT as you are! ❤️

A post shared by Jameela Jamil (@jameelajamilofficial) on