Mies teki karmivan löydön – aivot paljastuivat rannalle huuhtoutuneesta foliosta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Rannoille huuhtoutuu aaltojen kuljettamana toisinaan erikoisiakin asioita. Harva kuitenkaan osaisi odottaa tekevänsä samanlaista löytöä, kuin eräs yhdysvaltalainen mies Wisconsinin osavaltiossa.

Jimmy Senda oli ollut kävelemässä Michiganjärven rannalla, kun hän löysi kuminauhalla suljetun foliokääreen. Mies päätti uteliaisuudesta avata kääreen. Sisältä paljastui miehen ensin kananrinnaksi luulema asia, joka osoittautui lähemmällä tarkastelulla aivoiksi.

Facebook

Senda hälytti paikalle poliisit. Aivoja tutkineen oikeuslääkärin mukaan ne eivät ole kuuluneet ihmiselle. TMZ-sivuston mukaan tiedossa ei vielä ole tarkalleen minkä eläimen aivot olivat kyseessä, mutta niiden epäillään kuuluneen kissalle.

 

Okay fine ill repost the pictures…. I just don't wanna get into trouble!

Publiée par James Senda sur Mardi 15 septembre 2020