Televisiojuontajan parodiavideot huvittavat Instagramissa – esittää Kim Kardashiania

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja kauneusalan yrittäjä Kim Kardashian on alkanut suunnittelemaan myös alusvaatteita. Naisella on oma Skims-niminen vaatemerkki, jonka alla nainen on tuonut myyntiin etenkin muotoilevia alusvaatteita. Tähti toimii usein Skims-merkin mallina ja nyt hauska juontaja Nadia Sawalha on tehnyt huvittavan parodian Kardashianista.

Kim Kardashian esittelee usein Skims-merkin uusia tuotteita sosiaalisessa mediassa videoilla, joissa nainen näyttää miten alusvaatteet istuvat hänen vartalolleen. Nyt Loose Women -keskusteluohjelman tähti Nadia Sawalha on tehnyt Instagram-kanavalleen samanlaisia videoita. Videoissa kuuluu Kim Kardashianin ääni, mutta kuva on kuitenkin vaihdettu 55-vuotiaan Sawalhan omaan videoon.

Videoilla Nadia Sawalha on esitellyt omaa vaatekaappiaan ja etenkin alusvaateosastoaan samaan tapaan kuin Kim Kardashian. Tuotteet, joita Sawalha nostaa laatikosta esiin, ovat kuitenkin tavanomaisia alusvaatteita ja sukkahousuja. Sawalha esittelee myös yllään olevia alusvaatteita samalla kun Kim Kardashianin ääni kertoo taustalla miltä ne tuntuvat naisen yllä.