Tennistähti kehui tuomarin ulkonäköä – käynnisti someraivon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksalainen tennistähti Boris Becker on aiheuttanut somemyrskyn kehuttuaan tennisottelun tuomarina olleen naisen ulkonäköä Eurosportilla. Osa katsojista loukkaantui miehen ylistävistä sanoista. Ulkonäön kehumisen ei koeta kuuluvan kommentaattorin tehtäviin.

Boris Becker oli toiminut asiantuntijana Alexander Zverevin ja Pablo Carreno Bustan välieräkohtaamisessa viime perjantaina. Ottelua tuomaroi Marijana Veljovic. Becker kehui televisiolähetyksessä, että nainen oli hänen mielestään syötävän hyvännäköinen.

Becker haukuttiin sosiaalisessa mediassa ällöttäväksi ja kammottavaksi mieheksi. Sosiaalisen median käyttäjät katsoivat oikeudekseen arvostella Beckeriä kovasanaisesti. Ottelu päättyi lukemin 3-2 Zverevin voittoon.