Kanye West bannattiin Twitteristä – julkaisi sekopäistä materiaalia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye West ei voi hyvin. Mies on sekoillut julkisesti jo monta kuukautta, ollut vähällä erota vaimostaan Kim Kardashianista ja viimeisimpänä hän on virtsannut Grammy-palkintojensa päälle.

Kanye Westin kaveri, entinen NBA-pelaaja Rick Fox, on kertonut Twitterissä, että hänen ystävänsä Kanye West on saanut 12 tunnin porttikiellon Twitteriin. West on riehunut Twitterissä ja uhonnut suuria levy-yhtiötä vastaan. Hän on julkaissut myös levysopimuksiin salassapidettävää materiaalia näyttökuvina tilillään.

Lisäksi Kanye West on julkaissut talouslehti Forbesin sisältöpäällikkö Randall Lanen puhelinnumeron Twitterissä. Räppäri kertoi hiljattain olleensa sairaalassa, koska hän oli käyttänyt liikaa älypuhelinta. Miehen käteen tuikattiin kortisonia, joten twiittailu jatkui hoidon jälkeen entiseen malliin.