Kolme miestä koukussa kauneusleikkauksiin: ”Muovinen ulkonäkö on uusi Gucci”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywoodissa asuva Justin Jedlica on nykyään virallinen ja maailman ainoa ihmis-Ken Rodrigo Alvesin korjattua sukupuolensa naiseksi. Hänellä on myös muutama liittolainen, Baby-Ken ja Daddy-Ken.

Ken-nukke kolmikko on käynyt läpi yhteensä tuhat plastiikkakirurgista toimenpidettä. Rahaa on palanut yhteensä 1,5 miljoonaa dollaria, ja vanhempien miesten, Justin Jedlican ja John Olavarrian toimenpiteitä on tehty useammin ja kauemmin kuin porukan nuorimman ihmis-Kenin, 22-vuotiaan Tyler Dyvigin.

Nämä miehet haluavat näyttää keinotekoiselta ja muistuttaa yhtä muovista kuin nuket ovat. Heidän mukaansa muovinen ulkonäkö on trendikästä. Kerroimme Tyler Dyviginin haaveesta saada uusi hiusraja, joten nyt hänen unelmansa on käynyt toteen. Toimenpiteen konsulttina toimivat ystävät tietävät tasan tarkkaan mistä hiusrajan muuttamisessa on kyse. He ovat käyneet saman läpi itsekin. Nyt ainoastaan odotellaan, että uusi hiusraja alkaa kasvaa.

View this post on Instagram

“The hills are alive with the sound of plastic” 😜

A post shared by Tyler (@tylerkd97) on