Ovikellokamera ikuisti yllättävän näyn – karhunpennut kamppailivat kuistilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka ovikellokameroiden tarkoituksena on pääsääntöisesti kertoa kuka oven takana seisoo, on niistä toisinaan myös yllättävää iloa. Joskus ne onnistuvat ikuistamaan kodin ulkopuolella tapahtuvia luontohetkiä.

Kaliforniassa asuva Pedro Rosas oli kuullut eräänä lauantai-iltana erikoisia ääniä kotinsa ovelta. Mahdollisten murtautujien pelossa Pedro oli vilkaissut ovikellokameran videosyötettä. Murtovarkaiden sijaan metelin olivat aiheuttaneet karhut.

Perheen kodin kuistilla oli kaksi karhunpentua, jotka ottivat toisistaan mittaa leikkimielisen tappelun merkeissä. Videolla vilahti myös karhujen emo. Kyllästyttyään tappelemiseen pennut kiinnostuivat hetkeksi kodin ovesta, mutta päättivät lopulta häipyä paikalta yön pimeyteen.