Vogue Williams raskaudestaan: ”Ajatus uudesta vastasyntyneestä pelottaa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vogue Williams on irlantilainen kirjailija ja malli. 34-vuotiaalla naisella on Made In Chelsea -sarjasta tunnetuksi tulleen 31-vuotiaan Spencer Matthewsin kanssa puolitoistavuotias poika, Theodore. Keväällä pariskunta ilmoitti ilouutisesta ja kertoi odottavansa perheeseensä toista lasta.

Nainen oli tuolloin Daily Mail -sivuston mukaan kuudennella kuulla raskaana, ja Williams oli onnistunut julkisesta työstään huolimatta pitämään raskauden pitkään salassa. Vogue Williams synnytti tyttövauvan heinäkuun loppupuolella.

Perheenäiti paljasti, että toisinaan vanhemmuus on hänen mielestään hyvin haastavaa ja kaikkea muuta kuin iloiset kuvat antavat ymmärtää. Perheellä on ollut etenkin yöunien katkonaisuuden vuoksi haasteita siitä johtuneen väsymyksen kanssa. Williams onkin kommentoinut, että hän on todella iloinen odottaessaan lasta, mutta samalla häntä pelotti ajatus siitä, että heidän perheessään tulee olemaan jälleen uusi vastasyntynyt.