Gigi Hadid julkaisi piiloteltuja kuvia raskausajalta: ”Aika lensi”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin uraa tekevä 25-vuotias Gigi Hadid odottaa 27-vuotiaan poptähden Zayn Malikin kanssa esikoistaan. Huhujen mukaan naisen laskettu aika on syyskuun lopussa tai lokakuun alussa, mutta tähti itse ei ole vielä toistaiseksi vahvistanut tietoa medialle. Nyt nainen on julkaissut ihania kuvia raskausaikansa varrelta.

Gigi Hadid on halunnut nauttia raskausajastaan rauhassa oman perheen ja ystävien kesken. Sen vuoksi nainen ei ole juurikaan julkaissut raskautensa ajalta mitään kuvia itsestään tai pyöristyneestä vatsastaan. Lasketun ajan lähestyessä tähti on kuitenkin nyt paljastanut ihania raskausajan kuvia, joista osa on otettu studiossa ja osa omalla puhelimella arjen keskellä.

Gigi Hadid julkaisi nyt kuvasarjan, jossa hän nauttii kesäisistä päivistä vatsa paljaana. Kuvissa nainen muistelee olevansa 27. raskausviikolla. Sen jälkeen tähdestä onkin tuntunut, että koko odotusajan loppu on mennyt kuin siivillä eteen päin. 

View this post on Instagram

from about 27 wks 🥺💙 time flew

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on