90 päivää morsiamena -kaunotar aikuisviihdeuralle? Poseeraa tyttökamerassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositun 90 Päivää morsiamena -televisiosarjan tähti Larissa Lima on keskittynyt viime vuosina ulkonäkönsä muokkaamiseen ja uuden uran luomiseen Yhdysvalloissa. Hän on muokannut ulkonäköään jo 72.000 dollarilla, eli 60.500 eurolla.

Larissa Lima haluaa näyttää idoliltaan Kylie Jenneriltä. Hän hankkii nyt lisätienestiä esiintymällä CamSoda-yhtiön kameran edessä. CamSoda on tunnettu tyttökamerapalvelu, joka lähettää maksusta aikuisviihdettä asiakkaille. Larissa Lima ilmoitti esiintymisestään Instagramissa.

Larissa Lima nousi julkisuuteen sarjan viidennellä tuotantokaudella Colt Johnsonin brasilialaisena tyttöystävänä. Nyt neitokainen on käynyt läpi sarjan kauneusleikkauksia ja aikoo valloittaa maailmaa uuden ulkonäkönsä avulla. Hän seurustelee nykyisin Eric Joseph Nicholsin kanssa.