Emmy-gaalan katsojat hämmästyivät – tilaisuus täynnä maskitonta yleisöä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Los Angelesissa 20. syyskuuta järjesteettyä Emmy-gaalaa seuranneita odotti erikoinen näky. Tapahtumapaikkana toiminut Staples Center näytti olevan täynnä yleisöä koronapandemiasta huolimatta.

Emmy-gaalaan juontanut Jimmy Kimmel näytti televisiolähetyksessä pitävän aloituspuhetta täydelle yleisölle, joka ei ollut suojautunut kasvomaskein. Tämä herätti nopeasti keskustelua sosiaalisessa mediassa, jossa osa katsojista kritisoi Emmy-gaalaa turvasuositusten rikkomisesta.

Kyseessä oli kuitenkin pelkkä avauspuheeseen kuulunut vitsi. Yleisön reaktioita kuvaava materiaali oli peräisin vanhoista Emmy-gaaloista. Pian kamera paljasti Jimmy Kimmelin puhuneen todellisuudessa tyhjälle salille, vaikkakin joissain tuoleissa istui kuuluisuuksia esittäviä pahvinukkeja.