Popkaunotar Zara Larsson suihkussa – esitteli samalla äänijänteitään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ruotsalainen poptähti Zara Larsson nousi suureen kuuluisuuteen hiteillään Ain’t My Fault ja Never Forget You. Heinäkuussa Zara Larsson julkaisi Love Me Land -nimisen kappaleen, jonka musiikkivideon on ohjannut suomalainen ohjaaja ja kuvaaja Viivi Huuska.

Zara Larsson on tunnettu pienikokoisena kaunottarena, jolla on kuitenkin suuri ja huomiota vaativa ääni. Nyt 23-vuotias poptähti esitteli laulullisia lahjojaan kylvyssä Cosmopolitan-lehden julkaisemalla YouTube-videolla.

Zara Larsson oli valinnut kylpyyn ylleen melko näyttävän ruudullisen mekon, jossa oli suuret puhvihihat. Nainen lauloi niin omiaan kuin muidenkin artistien kappaleita samalla kun hän otti kuuman kylvyn. Tähti halusi lisätä itselleen myös hieman haastetta kokeillessaan laulamista jääkylmässä suihkussa.