Rita Ora kuvasi itseään puistossa: ”Ihmiset pitivät hulluna”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rita Ora on tehnyt menestyksekästä artistin uraa jo noin kymmenen vuoden ajan. 29-vuotias nainen on koronakevään ajan työstänyt maaseudulla tulevaa albumiaan. Laulaja on muistanut usein myös fanejaan näyttävillä bikinikuvilla etenkin lomamatkoiltaan.

Nyt tähti julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kolme kuvaa, joissa Rita Ora poseeraa nurmikentällä. Naisen tiukat housut ja lyhyt paita paljastavat tähden timmin keskivartalon, jota tähti näyttääkin esittelevän kuvissaan. Rita Ora halusi kuvillaan muistuttaa ihmisiä pitämään välillä töistään taukoa ja menemään ulos haukkaamaan raitista ilmaa.

Rita Ora oli huomannut kuvia ottaessaan, että osa puistossa olevista ihmisistä oli vilkuillut hänen suuntaansa. ”Ihmiset täällä pitivät minua hulluna kun kuvasin itseäni ja hymyilin ja hyppelehdin itsekseni, mutta ketä kiinnostaa. Ole sinä”, poptähti neuvoo kuvatekstissään.