Samuel L. Jackson opettaa kiroilemaan – erittäin hyvästä syystä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Samuel L. Jackson muistetaan monista upeista elokuvarooleista, joita hän on pitkän näyttelijän uransa aikana ehtinyt tekemään. 71-vuotias näyttelijä tunnetaan myös hyvin sanavalmiina rääväsuuna, jonka sanavarastoon kirosanat kuuluvat hyvin vahvasti.

Nyt Samuel L. Jackson yrittää monien muiden julkkisten tavoin saada omia fanejaan rekisteröitymään äänestäjiksi tulevissa presidentinvaaleissa. Mies on luvannut seuraajilleen jopa pienen porkkanan mikäli tarpeeksi moni käy ilmoittautumassa äänestäjäksi.

– Kuunnelkaahan. Jos 2.500 teistä käy rekisteröitymässä äänestäjäksi minä opeta teitä kiroilemaan 15 eri kielellä, Jackson lupaa omalla Twitter-kanavallaan.

Jackson vieraili aiemmin Jimmy Kimmel Live -keskusteluohjelmassa videopuhelun kautta ja luki kirjaa, jonka nimi oli Stay the Fuck at Home. Miehen kiroilu ja vahva kielenkäyttö näyttäisivät aina toimivan hänen seuraajiinsa, mutta nähtäväksi jää toteutuuko tähden lupaama kiroilukurssi.