Taylor Swiftin vainoaja telkien taakse – vaati artistin tapaamista uhkaavalla tavalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teksasin Austinista kotoisin oleva Eric Swarbrick on tuomittu 30 kuukaudeksi vankeuteen vainoamisesta. Mies oli lähettänyt Taylor Swiftin levy-yhtiölle yli 40 kirjettä ja sähköpostia, missä mies vaati ihailemansa artistin tapaamista henkilökohtaisesti.

Big Machine Label Group -niminen levy-yhtiö sai kirjeet vuonna 2018. Ne muuttuivat hiljalleen uhkaavan sävyisiksi. Page Sixin mukaan mies toimitti osan kirjeistä henkilökohtaisesti levy-yhtiölle Tennesseen Nashvilleen.

Asianajajat sopivat tuomiosta. Rangaistuksen ja vapautumisen ehtoihin kuuluu se, että mies suostuu kolmen vuoden pituiseen valvontaan. Kyseessä ei ole ensimmäinen Taylor Swiftin pakkomielteinen fani. Yksi mies onnistui jopa selvittämään tiensä naisen kotitalon katolle New Yorkissa ennen pidätystään.