Christina Milianin uravalinnan syy selviää kuvista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Christina Milian tunnetaan niin näyttelijänä kuin laulajanakin. Nykyään 38-vuotias kahden lapsen äiti keskittyy pääasiassa perhe-elämään, mutta ehtii siinä sivussa jakamaan itsestään kuvamateriaalia sosiaaliseen mediaan. Kuluneen kesän aikana Christina piti seuraajansa tyytyväisenä upeilla poseerauksillaan.

View this post on Instagram

If it’s not @savagexfenty are you really savage? 😉 #savagexambassador

A post shared by Christina Milian (@christinamilian) on

Nyt Milian esittelee kurvikasta mallivartaloaan, jolle on takuulla kysyntää biksumallien alalla. Kuvatekstit ovat tuttua hömppää, mutta niiden mukaan Christina jatkaa Rihannan lanseeraaman Savage-alusvaatemerkin mallina.

Christina Milian nousi julkisuuteen 1990-luvun lopussa näyteltyää lukuisissa televisiosarjoissa. Tähden läpimurtorooli oli romanttisessa komediassa Rahalla ei rakkautta saa. Tähden 2000-luvun alussa aloittama musiikkiura päättyi riitoihin levy-yhtiön kanssa.