Alaston supermalli poseerasi viidakossa – kuvassa silkkaa alkukantaisuutta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eteläafrikkalainen malli Candice Swanepoel tunnetaan parhaiten Victoria’s Secret -alusvaateketjun muotinäytöksistä yhtenä kauniimmista enkeleistä. Mallikaunotar on ollut hetken poissa työelämästä ollessaan raskaana. Swanepoelin ja Hermann Nicolin toinen lapsi syntyi kesäkuussa.

Tällä kerttaa Candice nähdään sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan otoksessa kokonaan ilman vaatteita, kun hän on suunnannut viidakkoon poseeraamaan. Kuva on ikuistettu Necker-saarella Karibianmerellä ja supermalli itsekin pitää sitä yhtenä koko uransa parhaista kuvista.

Candice Swanepoel synnytti terveen pojan kotonaan tiistaina 19. kesäkuuta. Pian synnytyksen jälkeen naisesta alkoi leviämään sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa hän nautti aurinkoisesta päivästä uimarannalla. Nainen sai kuvien jälkeen osakseen ilkeitä kommentteja siitä, että hän olisi ollut huonossa kunnossa. Swanepoel muistutti tällöin fanejaan, että kuvat oli otettu 12 päivää synnytyksen jälkeen.