Eva Longoria paljasti timmin keskivartalonsa – kovan työn tulokset näkyvät

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Täydelliset naiset -sarjasta tutuksi tullut näyttelijä Eva Longoria meni neljä vuotta sitten naimisiin José Bastonin kanssa ja perusti perheen. Tähti onkin viettänyt viime aikoina rauhallista perhe-elämää, minkä lisäksi hän on tehnyt kovasti töitä sen eteen, että hän on saanut siron vartalon takaisin vanhoihin mittoihinsa raskauden jälkeen.

Eva Longoria ja José Baston saivat kaksi vuotta sitten pojan, jolle he antoivat nimeksi Santiago Enrique. Raskauden jälkeen 45-vuotias Eva Longoria on viettänyt paljon aikaansa kuntosalilla karistaakseen raskauskilot, ja tuoreiden kuvien perusteella tähti näyttää siinä myös onnistuneen.

Nyt Eva Longoria julkaisi kuntosalilla treenin jälkeen napatun kuvan, jossa naisella nähdään tiukat urheiluvaatteet päällä. Trikoot ja toppi paljastavat sen, että nainen on nykyään hyvin pienessä kunnossa. Sen lisäksi treeniasu esittelee myös paljasta vatsaa, johon näyttää jo selvästi piirtyvän vatsalihakset.