Mitkä pakarat! Justin Bieberin mallivaimo nautti uimapatjalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Bieber ja hänen vaimonsa malli Hailey Bieber ovat viettäneet viime aikoina tiiviisti aikaansa kahdestaan koronakriisin aikana. Aviopari vietti juuri toista hääpäiväänsä ja rakastavaiset ovatkin kertoneet elävänsä tällä hetkellä elämänsä onnellisinta aikaa.

View this post on Instagram

If you’re reading this: are you registered to vote?

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Mentyään naimisiin Hailey Bieber on julkaissut harvemmin paljastavia kuvia itsestään, mutta nyt tähti on jälleen esitellyt vartaloaan näyttävässä bikinikuvassa. 23-vuotias mallikaunotar makoilee tuoreessa somekuvassaan uimapatjan päällä uima-altaassa. Kuva on rajattu siten, että hänen pakaransa nousevat vääjäämättä pääosaan. Kuvan yhteydessä Hailey kysyy onko katsoja jo rekisteröitynyt äänestäjäksi Yhdysvaltojen presidentinvaaleissa.

Hailey Bieber kertoi viettäneensä todella rentoa viikonloppua. ”Paras viikonloppu”, Justin Bieber kommentoi kumppaninsa kuvaan. Näyttävä bikinikuva alkoi nopeasti saamaan paljon ylistäviä kommentteja muun muassa Kim Kardashianilta, joka kommentoi naisen ulkonäköä pelkällä liekkiemojilla.