Helena Christensen edelleen upea näky – 51-vuotias mallikaunotar uimapuvussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanskalainen Helena Christensen oli 1990-luvulla yksi tunnetuimmista ja halutuimmista huippumalleista. Tähti nousi samaan aikaan Cindy Crawfordin kanssa muotimaailman huipulle murtamaan pitkään alalla vallinneen kauneusihanteen, joka suosi lehtien kansissa vaaleahiuksisia malleja.

Tällä hetkellä 51-vuotias nainen tekee edelleen mallin töitä. Nyt Helena Christensen jakoi itsestään kuvasarjan, jossa nähdään miten hän nauttii lämpimistä loppukesän helteistä uima-asu yllään. Kuvien myötä nainen teki selväksi sen minkä vuoksi hän on edelleen alalla niin työllistetty.

Kesän aikana Helena Christensen on innostunut jakamaan itsestään paljastavia kuvia ja tuntuu innostuneen saamastaan positiivisesta palautteesta. Tällä kertaa nainen hehkuu upeassa vihreässä uimapuvussa, joka sopii täydellisesti kaunottaren ruskettuneen ihon ja tummanpunaisella huulipunalla punattujen huulten kanssa.