90 päivää morsiamena -tähdellä salarakas – avioliitto onkin pelkkä kulissi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

90 Päivää morsiamena -realityohjelman tähti, 45-vuotias Darcey Silva, on saanut oman spin off -sarjansa yhdessä Stacey-siskon kanssa. Sarjassa seurataan muun muassa Staceyn ja hänen albanialaisen rakkauden, Florianin suhdetta.

Stacey on pitänyt Florianiin yhteyttä vuosien ajan. He suunnittelevat avioliittoa. Äskettäin tuli ilmi, että Florianilla on toinen nainen. Darcey lähti luonnollisesti selvittämään asiaa siskonsa puolesta. Hän soitti salarakkaalle videopuhelun.

Nainen kertoi, että Florian oli omien sanojensa mukaan kyllästynyt Staceyn komenteluun. Hän luuli, että Florian olisi eronnut Staceysta, joten on itsekin loukkaantunut tilanteesta. Darcey epäilee, että mysteerinainen on feikannut yhteiskuvat miehen kanssa ja keksinyt koko tarinan saadakseen huomiota.

Nettihuhujen mukaan kyseessä on belgialainen malli Shanti Zohra. Hän julkaisi yhteiskuvia Florianin kanssa Instagramin tarinoihinsa viime vuonna. Voit katsoa kuvat tästä.