Hilary Duff esitteli upean kotinsa – osti talon jo 24-vuotiaana

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lizzie McGuire -sarjasta tuttu tähti Hilary Duff on pitänyt hieman taukoa julkisuuden valokeilasta ja keskittynyt viima aikoina omaan perheeseensä. Nyt nainen teki videohaastattelun Architectural Digest -lehden kanssa ja esitteli upeaa kotiaan YouTube-videolla.

Hilary Duffin koti on vaalea ja valoisa, mutta samalla lämmin ja kodikas. 32-vuotias tähti osti talon kahdeksan vuotta sitten odottaessaan esikoistaan Lucaa. Sen jälkeen kodissa on tehty kaksi remonttia ja sinne on syntynyt myös vuosi sitten toinen lapsi.

Hilary Duff meni hänen miehensä musiikkituottaja Matthew Koman kanssa juuri ennen joulua naimisiin. Intiimit häät pidettiin pariskunnan omalla kotipihalla Los Angelesissa lähimpien ystävien ja perheen kesken. Pariskunnalla on yksivuotias tytär Banks Violet Blair, jonka lisäksi Hilary Duffilla on myös edellisestä liitostaan Mike Comrien kanssa kahdeksanvuotias poika Luca Cruz.